Welkom op de website van FritZz. FritZz is een jeugdpresentator met eigen liedjes en videoclips voor kids! Met zijn eigen liedjesshows, voorstellingen en kinderband reist hij door heel Nederland.

Blijf op de hoogte en like FritZz op Facebook. Bekijk zijn vlogs, nieuwe liedjes en kijk wanneer FritZz bij jou in de buurt is voor een leuk optreden.

 

Release Sinterklaas album van FritZz!

Het heeft even op zich laten wachten. Maar hier is hij dan....
Sinterklaas feest met FritZz!

Na heel wat studio uren komt hij dan eindelijk uit! Een gloednieuw sinterklaas album met de leukste bekende sinterklaasliedjes in een nieuw jasje.

Gezongen door FritZz die dit met heel veel plezier heeft gedaan! En dat hoor je terug in deze cd die tegek is voor in de auto, op school, het winkelcentrum of eigenlijk overal!

Kortom: Bestel hem nu voor maar 9,95! KLIK HIER

Lees meer »

FritZz heeft een nieuwe website!

Welkom allemaal op de nieuwe website van FritZz.

Een eigen website, dat werd tijd! Op deze website kun je op de hoogte blijven van alle in's en out's rond FritZz. Verder kan je zijn vlogs bekijken, liedjes luisteren en wie weet komt FritZz binnenkort wel bij jou langs.

Lees meer »

FritZz in het theater

Met zijn nieuwe voorstelling, FritZz: Voor 1 dag ben ik boer, zal hij binnenkort te zien zijn in één van de theaters bij jou in de buurt!

'FritZz: Voor 1 dag ben ik boer' is een interactieve voorstelling voor 4+. Deze voorstelling zal live voorzien worden van zang, piano en gitaarspel.

Tante Riet moet voor dringende zaken de boerderij achterlaten, waarna zij FritZz vraagt voor één dag op de boerderij te passen. Dat wil FritZz wel, want een boer zijn is zo'n beetje FritZz zijn grootste droom! Kippen voeren, koeien melken, tractor rijden en (bah) poepscheppen.

Interactie, een klein beetje educatie maar vooral heel veel plezier! 'FritZz: Voor 1 dag ben ik boer' is in 2017 en 2018 te zien bij jou in de buurt!

Lees meer »

Maak een Gratis Website met JouwWeb